• Jõulud: 11 lihtsat jõulupuu kaunistamise ideed

      Jõulukaunistused on üks neist elementidest, ilma milleta paljud meist ei kujuta pühi ette. Kuidas sisustada oma kodu puhkuseks nii, et see võtaks külalisi vastu metsa rahustava lõhna, piparkookide vürtsika lõhna ja õrna küünlavalgusega? 

       

      Me ei pea igal aastal ostma jõulupuu kaunistusi - me saame neid lihtsalt ise luua. Kasutagem mõnda kodus leiduvat eset, muudame sisekujundust lilleakenditega või muudame oma ehteid ja aksessuaare millekski täiesti uueks. 

       

      Pole vaja kaua aega kutsuda sellesse ainulaadsesse, sooja ja koduse jõuluõhkkonda koos omaenda laudade, uste või seinte kaunistustega. Siin on 11 lihtsat jõulupuu mänguasja ideed, mille me teeme.

       

    • 1. Isetehtud advendikalender.

      Advendikalender võib olla üks esimesi jõulukaunistusi, mis meie neljas nurgas ilmub. Uksel rippuv väikeste üllatustega kett meenutab meile iga päev, et jõulud on kohe ukse ees. See armas loendus jõuludeks meeldib eriti väikseimatele leibkonnaliikmetele.

       

      Alustame selle lihtsa paberist taskutega jõulukaunistuse ettevalmistamist, kuhu paneme oma armsad üllatused. Karbinumbrite märkimiseks vajate värvilist paberit, liimi, linti ja silte. Võime need kirjutada ka otse pakendile. 

       

      Pange paber väikestesse ümbrikesse ja tehke nendesse augud, mille kaudu me lindi niidime. Sõlmede sidumine, sulgege taskud üllatustega. Meie advendikalendri saab riputada seinale või uksele. Valime talle oma lemmikjõuvärvid!

    • 2. Jõuluküünalde idee purkidest.

      Üks tähelepanuväärsemaid ja lihtsamaid uusaasta kaunistusi on laternad - asendamatud sooja ja läheduse õhkkonna loomisel. Kuidas oma kodu nendega jõuludeks kaunistada? 


      Nende valmistamiseks oma kätega võime kasutada klaasist anumaid või purke. Panime sinna kuuseoksad, käbid ja küünlad. Nendest lähtuvat pehmet valgust saab veelgi hajutada, kui anum kõigepealt veega täita. Meie klaasist laternad saab asetada laua peal jõululaupäeval või asetatud kummut, riiulid või aknalauad.

       

      3. Originaalsed klaasist pallid.

      Klaas ei peegelda mitte ainult pehmelt valgust, vaid lisab ka pidulikele kompositsioonidele kergust. Kerged klaasist pulli ripatsid sobivad ideaalselt lihtsaks jõulude nipsakaunistuseks. Talveõhtutel näevad nendesse pandud väikesed kaunistused välja nagu hõljuksid õhus.

       

      Rippuvatesse küünlajalgadesse võime panna puuvõõriku, männioksi, punaseid helmeid või väikseid mänguasju või kujukesi.

       

    • Originaalse jõulupuu kaunistuse loomiseks piisab isegi paarist erineva suurusega ripatsist . Me ei pea neid isegi üles riputama - need toimivad sama hästi kui jõulukaunistuse keskpunkt laual või kummutil. 

       

      4. Lihtne jõulukaunistus: puuvõõravärav.

      Ilmselt tõid viirid Euroopasse udula alla suudlemise traditsiooni. Lehtedega kaetud oksad olid nende jaoks armastuse sümboliks. Tänapäeval on puuvõõrik üks jõulutaimi, mida riputame sageli laest, lambist või otse ukse kohale. Saame selle abil luua oma nelja nurga jaoks tõeliselt ainulaadse ja lihtsa jõulukaunistuse.


      Elutoas, söögitoas või välisukse ümber saate riputada rohelisi puuvõõrikuvitsaid. Kinnitage need lilletraadiga ukseraami külge või riputage džuudist nöörile. Puukott tuleb kasuks, kui soovime pühadeks interjööri täielikult muuta. Selle ainulaadne lõhn levib kogu korteris.

    • 5. Talvine pärg.

      Seinast roniv männipärg on veel üks lihtne kaunistus, mida kasutame looduslike aktsentide lisamiseks meie jõulukodu kujundusse. Mõnikord pole vaja midagi muud - eriti puidust elementidega interjöörides. Lõhnavad rohelised nõelad koos sooja puitvarjundiga põrandatel või mööblifassaadidel aitavad luua jõulumeeleolu, eriti kui meile ei meeldi liiga helde.

       

      Selle uusaasta kaunistuse tegemiseks vajame lihtsalt lihtsat köit ja mõnda haru männi, kuuse, kuuse või muu okaspuust. Seo kummagi oksa üks ots kinni. Kui pärg on valmis, saate selle riputada seinale, ukse või peegli ümber.

       

      6. Minimalistlik peakate seinal või uksel.

      Kui otsime ideed lihtsate jõulukaunistuste jaoks, siis see talvepärg kuulub neile kindlasti. Roo alus võib olla valmistatud traadijupist või metallrõngast, millele kinnitame taimekaunistusi. 

    • Selles rollis on näiteks männi- või kuusenõelad, sarapuu, eukalüpti lehed, punased orasviljad, kuivatatud apelsiniviilud, pukspuuvarred või käbid. 


      Kinnitame tarvikud aluspinnale kuuma liimiga või seome õhukese traadiga. Jõulupärja jaoks võime leida koha magamistoast või elutoast seinal , kaunistada sellega ukse või asetada jõululauale.

       

      7. Jõulude inspiratsioon okstele purkides.

      Väikese okasmetsaga purgis toome majja väikesed looduslikud aktsendid, millega saame kaunistada riiuleid ja raamatukappe, kummutit või kohvilauda. See on kodu jaoks äärmiselt lihtne ja mitmekülgne jõulukaunistus, mis saab meie interjööri kaunistada aastaringselt. 

       

      Valage väike maa väikesesse klaasanumasse või purki ja pange ettevalmistatud villa sisse kuuseoks (mida saab ka vähese veega edukalt asendada). Varem võisime anda sellele kuju, mis meenutab väikest puud, ja isegi kaunistada seda lindide või helmestega.

    • 8. Lambi lihtne vedrustus.

      Rippvalgusti või lühri kaunistamiseks võime luua männi-, kuuse- või kuuseokstest ka lopsaka rohelise pärja. Piisab, kui kinnitate need ettevaatlikult lilletraadiga. Kui meie jaoks pole piisavalt rohelisi oksi, võite jõuludekoratsioonile lisada pikki punaseid paelu. Laes rippuv ilmekas aktsent soojendab interjööri koheselt ja toob männinõelte rahustava lõhna kogu ruumi.

       

      9. jõulumaja

      Kõige mitmekülgsemad aksessuaarid on need, mis võivad vajadusel muutuda isegi pühade kaunistusteks. Hea näide on Melvo ruumiline vorm , mille saab küünlajalgast või potist muuta jõulusündmuseks või miniatuurseks piparkoogimajaks.

       

      Puidust alusele saame paigutada väikesed kaunistused ja paksust paberist välja lõigatud kujukesed või kujukesed: jõulupuud, loomad või tähed. Metallraam on hea koht männioksade, lintide, väikeste nipsasjade või nööri otsas rippuvate piparkookide jaoks. 

    • Hoolier spice grinder, set of 2
    • Ükskõik, kas me valmistame ette kodukontori värvikat saalikaunistust või tagasihoidlikku uusaasta kaunistust   , ei pea meil olema ammendavaid ideid.

       

      10. Muutke piparkoogiküpsised lihtsateks jõulupuu kaunistusteks.

      Täiendage meie jõulude inspiratsiooni kodus valmistatud piparkookidega, mis sobivad suurepäraselt kaunistuse või jõulupuu lihtsaks kaunistuseks. Maiustused võivad olla vaagnal või plekkpurgis, kuid pühade ajal pole midagi piirduda - kaunistame nendega kogu maja ja laseme interjööril ümbritseda soojendava, vürtsika aroomiga. 

       

      Seome piparkoogid niidiga kinni ja riputame erinevatesse kohtadesse: elutuppa, koridori või lastetuppa. Küpsetamisega peaksid tegelema väikseimad majapidamised. Figuuride nikerdamine ja küpsetamine on tõesti lõbus!

    • 11. Joonista jõulukaunistus!

      Kui tahame, et meie jõulukorraldus oleks veelgi isikupärasem, võime kaunistuste ja kaunistuste vahele asetada väikese Tizo tahvli . Fuajees tuletab ta teile meelde viimaseid vajalikke oste, kaunistab interjööri meie laste töödega või tervitab külalisi jõulusoovidega. Köögis saavad kriitjoonistatud jõuluvanad, jõulupuud ja tähed jõululaupäeval kaasa võtta järgmiste roogade retsepte. 

       

      Muidugi pole tahvel kasulik mitte ainult jõulude ajal, vaid kogu aasta vältel. See on nutikas ese, mis võimaldab teil kõige olulisemaid asju meelde jätta või pereliikmete vahel sõnumeid vahetada.

       

      Märkige oma tee meie inspiratsiooniga 

      Oleme teile ette valmistanud kolm jõulufilmi, milles näitame, kuidas meisterdame  kauneid paberingleid, soojendades isetehtud kompotti ja advendikalendrit maiuspaladega. Saage inspiratsiooni ja kohandage oma jõulukaunistusi. Klõpsake lihtsalt ühte allolevatest videotest. Edu!

    • Tehke paberist ingel!

      Lugege meie lühikest õpetust, kuidas luua ilusaid paberingleid.   Omatehtud kaunistamine täiendab jõulupuu või kodukaunistuse paigutust.

    • Advendikalender samm-sammult

      Koostage oma advendikalender koos heade asjadega! Vaadake, kui lihtne see on! Interjööri kaunistamiseks võite selle riputada oma ukse või seina külge.

    • Maitsev jõulukompoti retsept

      Kas teil on kodus jõulukompott näiteks ploomidest? Selles videos näitame teile samm-sammult, kuidas luua headust täis puuviljajook. Saage inspiratsiooni ja valmistage ette oma versioon soojendavast omatehtud kompotist.

Infoliin +372 6730822 (10.30-19.30)

Kontaktid

Miks meie?

NEWSLETTER

Subscribe to the newsletter and be the first to know about premieres!
OK