• Maja on täis elu

      Laste tulekuga saabub suurim rõõm, armastus ja spontaansus. Samal ajal muutub kogu meie tänane reaalsus tundmatuseni. Mitmepõlvkondlik kogukond, sagedased perekohtumised ja koos olemine ühes ruumis. Kuidas säilitada tasakaalu nii paljude inimeste ja maailmade vahel korraga?

       

      Sel pereelu kõige olulisemal hetkel kogeme võimsat kogemust dünaamiliselt muutuvast igapäevaelust. “Lastega kodus” on oma reeglid ja see nõuab tarka, vastutustundlikku korraldust ja juhtimist.

       

      Kui oleme professionaalselt aktiivsed, veedame suurema osa päevast kodust eemal. Selle juurde tagasi tulles tahame veeta ülejäänud aja lastega, kõrvuti, üksteisele keskendudes. Ühendame toad, lammutame seinad või valime avatud ruumi projekti, mis tähendab sõna otseses mõttes avatud ruumi. Kõige sagedamini ühendab see elutoa funktsioone,

    • Telenurk koos istumisnurga, söögitoa ja köögiga. Kosmos. Enamasti ühendab see elutoa, istumisnurgaga telenurga, söögitoa ja köögi funktsioone.

       

      Sellise ruumivormi valides võime olla kindlad, et sõna otseses mõttes on kõik olemas. Siis mõtleme, kuidas muuta maja turvaliseks ja mugavaks, kui hommikust õhtuni on see täis lapselikku kära, võistlusi, tonni mänguasju ja asju, mis meie omadega eksivad. Avatud koduruumi sisseseadmine nõuab suhtlemise planeerimisel, õige mööbli või varustuse valimisel ja selle kõige nutikal kombineerimisel palju hoolt.

       

      Kompaktsete lahenduste otsimisel peaksite pöörama tähelepanu multifunktsionaalsele ja mitmekülgsele mööblile. Moodulist pehme mööbel võimaldab teil istumisasendit vastavalt olukorrale kohandada, asetades selle ühekohalistele diivanitele, et koos filme vaadata, või eraldi tugitoolides ja lamamistoolides üksi aja veetmiseks. Vajadus tuua kokku erinevad ruumid ja tagada nende omavaheline hea suhtlemine nõuab sisekujunduses distsipliini. Head tulemused

    • nad loovad puidust, valgest või muust ühevärvilisest mööblist neutraalse, pealetükkamatu tausta, mis on seatud väikeste elementide tugevamate aktsentide taustale. Taltsutame neid kooseksisteerivaid maailmu, hoolitsedes kujundite, kujundite, mustrite ja värvide tasakaalu eest.

       

      Varjestatud mööbel, näiteks kahepoolsed eraldiseisvad riiulid või pehme mööbli süsteemid, mis on virnastatud keskselt paiknevatele saartele, võimaldavad meil luua diskreetsed nurgad ühte ettenähtud avatud ruumi. Head efektid saavutatakse, lisades nendesse valgustuselementidesse suure hulga väikseid külgmisi valguspunkte. Kasutades erinevaid valgustugevuse tasemeid, saame eraldada töökohad lõõgastumiseks mõeldud kohtadest.

       

      Õiged materjalid ja materjalid tagavad kõigi interjööri püsielementide vastupidavuse, nii et me ei pea neid pärast energilisemat laste tegevust asendama. Koduarenduses, kus rõhuasetus on laste õnnelik ja turvaline lapsepõlv, otsime tervislikke lahendusi (sobivad värvid, lakid, komponendid, laminaat) ja selliseid, mis võimaldavad meil lapsi stressita majapidamistöödesse integreerida.

    • Soft Blue bedding
    • Libisemiskindlad ja kergesti puhastatavad põrandad, mustust hülgavad seinad, põrandaliistud, mis peidavad ohtlikke kaablilõike - need elemendid aitavad luua interjööri, mis pakub mugavust kõigile kasutajatele.

       

      Uudishimulikke lapsi täis ruumis tuleb kasuks nende pikkuse ja vanusega kohandatud seade ning spetsiaalne kaitse soovimatu avanemise eest. Perekodus tuleb kasuks kogu mööbel, millel on palju sahtleid, peidukohad, hõlpsasti ligipääsetavad ja lukustatavad kohad. Eraldi riiulite ja kinniste niššidega riiulisüsteemid (oluline on ka täiendav kõrguse reguleerimine) võimaldavad teil eraldada spetsiaalse ruumi lastele, kes saavad neid kasutada oma "maailmade" jaoks, häirimata täiskasvanute üldist korda. Sellised lahendused aitavad õpetada lastele korda, austades ruumi ja teiste pereliikmete õigusi. Haridusruum näitab lastele, kui oluline on vastastikune aktsepteerimine, ja samal ajal annab neile turvatunde kooseksisteerides muu maailmaga.

    • Kodundus on ennekõike kõigi pereliikmete võrdsed õigused, samuti tasakaalu otsimine ruumis, kus paljud paralleelmaailmad koosveedetud aja osana toimuvad üheaegselt. Lastega kodu tähendab ka kodu, kus on palju inimesi: kui väikelapsed kutsuvad oma eakaaslasi, kui sõbrad külastavad meid tervete peredega, kui vanavanemad või lapsehoidjad tegelevad iga päev kõigega. Suure avatud ruumiga elava kodu korraldamine pole lihtne ülesanne. Kuid kui me selle valiku teeme, on meil võimalus luua sõbralik perekeskkond, mis võimaldab meil koos lõbusalt ja mõnusalt aega veeta, säilitades samas iga pereliikme autonoomia.

Infoliin +372 6730822 (10.30-19.30)

Kontaktid

Miks meie?

NEWSLETTER

Subscribe to the newsletter and be the first to know about premieres!
OK