• Koht just endale

      Kui me seadsime ruumi esmakordsetele lastele kooli minemiseks, tunneme väga selgelt, kui tugev on vajadus olla eraldi ja määratleda selgelt oma koht perekonnas. Me näeme, kui hea meelega nad valivad lahendusi, mis võimaldavad neil isoleerida ülejäänud majast ja korraldada maailma oma tingimustel.

       

      Kuid mitte ainult lapsed vajavad sellist privaatset varjupaika. Igaühel meist peaks olema rahu. Ükskõik kui sotsiaalselt arenenud me oleme, tahame mõnikord lihtsalt olla üksi iseendaga. Enamik meist erinevatel eluetappidel kas valivad või on erinevatel põhjustel sunnitud elama üksi. Sõltumata sellest, miks see juhtub, kaasneb selliste hetkedega sageli tugev, isegi vastupandamatu vajadus rõhutada nende ainulaadsust ja sõltumatust meie ja ainult meie ruumis.

    • Kirjutuslaud 120
    • Vaadates noortetubade interjööre, mis on miljonite isikupärastatud ja paljastavad vajaduse luua oma mikrokosmos, näeme, kui põnev on üksiku inimese maailm. Isikupärastamine kehtib tänapäeval peaaegu kõigele. Interjööris otsustame mitte ainult mööbli lõpliku välimuse, kohandades seda vastavalt oma maitsele ja eelistustele (värvist kuni käepidemete valiku või jalgade kujuni), vaid ka põrandate, seinte ja uste pindade ja detailide üle. ... Selle valiku korral tasub interjööris valida kaks, maksimaalselt kolm peamist värvi. Tänu sellele ei ole paljud meie mikrokosmoses olevad objektid visuaalselt ülekaalukad ja lisavarustuse valimisel laseme fantaasial lennata.

       

      Sõltumata sellest, kas elame üüritud tubades või korraldame oma elu ümber, on pärast seda, kui lapsed lahkuvad majast, mille oleme neile korraldanud, sellistel hetkedel võimalus otsustada ainult iseenda ja iseenda üle. R interjööri óżnie väljakutse on mõeldud nendes elavale inimesele ise. Linnades paiknevad, kõige sagedamini väikestel aladel vajavad need korralikku ja läbimõeldud korraldust ning ka seetõttu, et neis juhtub korraga palju asju.

    • Püüdes mahutada kogu oma elu tillukesse ruumi, oleme sunnitud arendama loomingulist ruumi. Nii et valime välja mõned üksused, millel on "sisemise kameeleoni" tunnused, mis täidavad muutuvates oludes erinevaid rolle. Segaduse taltsutamisel on mööbli läbilaskevõime ja siseruumide praktiline paigutus äärmiselt oluline.

       

      Tänane päev soodustab igasuguseid muutusi - töö, elukoht, elustiil. Seetõttu vajame arukaid modulaarseid lahendusi, mis vastaksid tänapäevaste nomaadide muutuvatele huvidele ja vajadustele. Vajadus interjööri kiiresti ümber korraldada võib tekkida erinevate tegurite tagajärjel. Kunagi on see elukohavahetus, kus on vaja "maja" kiiresti ja tõhusalt uude kohta kolida. Teinekord kohandame olemasolevat ruumi külaliste majutamiseks. Väikesed korterid on alati väljakutse, olenemata asjaoludest. Neid iseloomustab segu erinevatest stiilidest, paigutusvabadus rõhuasetusega olukorra varieeruvusele, kombinatsioon vanast ja uuest, värvikas ühevärviline, eksklusiivne väga tavalisega - kõik on võimalik,sest nende suhtes kehtivad tänaval vaid ühe mehe väga spetsiifilised maitsed ja omadused. ... Sõltuvalt iseloomust ja eelistustest võime nautida laitmatut korda ja luksust, pühendada väikseima koha oma lemmikobjektidele või vastupidi - laitmatut ebatäiuslikkust, mis on meie piiritu vabaduse väljendus. Siin on iga meetod hea, kui see on "minu".

       

      Vanusest ja eluhetkest hoolimata on igaühel meist soov rõhutada oma individuaalsust. Maja ruum ütleb meie kohta palju. Selles võime end tunda koduselt, vabalt ja turvaliselt. Kodu on tema kirjutatud lõputu lugu inimesest.

Infoliin +372 6730822 (10.30-19.30)

Kontaktid

Miks meie?

NEWSLETTER

Subscribe to the newsletter and be the first to know about premieres!
OK