• Jõululaua kaunistamine. Kuidas valida laudlina, nõusid ja kaunistusi?

      Pühad on aeg, mille veedame oma lähedastega. Nendel erilistel päevadel saab lauast maja keskpunkt: siin istume koos maha vahvleid jagama, koduseid toite maitsma ja veedame lihtsalt paar päeva koos. 

       

      Jõululaupäeva laua kaunistamisel tahame rõhutada õhtu pidulikku iseloomu ja anda oma lähedastele võimaluse end vabalt tunda. Pereringis pole meil palju vaja: ka kõige lihtsamad kokkulepped aitavad meil luua koosveedetud hetkedest sooja ja läheduse õhkkonna. 

       

      Kasutades teie lemmikroogasid, valitud värve ja väikseid aksessuaare, teeme meie jõululaua täpselt selliseks, nagu me soovime. Siin on mõned ideed, kuidas oma jõuluõhtu õhtu vürtsitada ja näidata, kuidas oma lauda jõuludeks kaunistada.

    • Pidulikud värvid jõululaupäeval laual

      Uusaasta laua kaunistamiseks kasutame sageli klassikalisi valge, punase ja rohelise toone. Piduliku meeleolu loov värvipalett on aga palju laiem - me kasutame seda täie peotäie abil omaenda, ka kõige ebatavalisemate ideede teostamiseks. 

       

      Pidulikul laual on täiuslikud küllastunud värvid, mis rõhutavad perekondliku pidustuse pidulikkust. Et anda sellele stiilne välimus, valime ehted, millel on läikiv tumesinine, Burgundia või must varjund. Majesteetlik tumepunane sobib hästi kuldsete aksessuaaridega ja üllas tumesinine peegeldab täielikult selle sügavust valge laudlina vastu.

       

      Kui meil on igav traditsiooniliste hõbedase ja kuldse tooni jõulutarvikute järele, saame jõululaupäeval laua kaunistamiseks pakkuda ilmekamaid värvipalette. Kui eelistame siiski rõhutada perekogunemise hubast atmosfääri, võime valida soojad pastelsed toonid - näiteks õrn hall, sinine või õrn, pulbriline roosa. 

    • Piduliku laua värviskeemi saab sobitada teiste interjööri elementidega: laua ja tooli kaunistamiseks, seinte pehmeteks toonideks või puitpõrandate loomulikuks soojuseks . Meie valitud värvid võivad viidata ka teistele jõulukaunistustele, näiteks rohelisele puule, värvilistele pallidele või õrnale kollakale küünlavalgusele. Seega saab meie jõululauast harmooniline osa suuremast pühade tervikust.

       

      Laudlina, mis on laua jõulupuu kaunistamise aluseks

      Alustame jõuludeks laua kaunistamist laudlinaga. Just tema aitab kõigepealt muuta meie kompositsiooni pisut pidulikuks. Peaaegu igas kodus leiduv klassikaline valge laudlina on ideaalne alus teistele dekoorielementidele - see on kerge, värskendav ja äärmiselt mitmekülgne. Kui meile aga meeldib, kui pühade lauas toimub palju, saab laudlina värvi, selle materjali ja tekstuuri selgemini sobitada ka sööginõu, söögiriistade või aksessuaaridega. Panustame sarnastele toonidele või katsetame ilmekate kontrastidega. 

    • Laia laudlina asemel võib meie paigutuse aluseks olla ka kitsas ja piklik samm, millele saame panna nõusid, dekoratiivküünlajalgu ja muid dekoratiivseid elemente. Selle värvi saab reguleerida vastavalt laua viimistlusele - nii, et see sulanduks või paistaks taustast selgelt esile.

       

      Jõululaupäeva laua kaunistamisel võite ka laudlina täielikult vahele jätta. See on hea mõte, kui unistame lihtsast ja lihtsast korraldusest. Nii eemaldame puidust lauaplaadi ja rõhutame nõude ja aksessuaaride värve: salvrätikud, kaunistused või nende vahel asuvad rohelised okaspuuoksad. 

       

      Pidulikud lauanõud - keerukad, kuid elegantsed

      Veel üks uusaasta laua kaunistamise element on söögiriistad. Saame kaunistada taldrikud, taldrikud, taldrikud, tassid jõulupuu kaunistustega või luua lihtsa universaalse kompositsiooni siledatest heledatest roogadest. Keraamilised koos okkad summutatud neutraalsed värvid sobivad täiuslikult meie ideid - sõltumata sellest, kas oleme valmis õhtusöök või tagasihoidlik kohtumine pere.

    • Söögiriistade abil saame isegi pidulaua kõige lihtsamas kaunistuses sisse tuua originaalsed detailid - eriti kui valmistame külalistele kollektsiooni Motif roogasid . Plaatide, kausside ning isegi soola- ja paprikate kolmemõõtmeline sisekujundus paistab jõuluõhtul küünalde säras. See meeldib eriti neile, kes otsivad elegantsi veidi vaoshoitumalt ja keerukamalt.  

       

      Jõululauale mõningate soojade aktsentide lisamiseks võime valge nõude kõrvale asetada Alt puidust dekoratiivplaadid . Lõhnav punakas moon, kohupiimakoogid ja piparkoogid akaatsiapuustel tunduvad veelgi magusamad. 

       

      Lihtsad jõululaua kaunistused

      Meie jõululaua paigutust täiendavad väikesed tarvikud. Alustame salvrätikutest: kõige klassikalisem meeldiva puudutusega materjalist sobib ideaalselt. Saame neile laotada söögiriistad ja siduda need kõik mitmevärvilise paela või džuutniidiga, valmistades nii ette iga külalise jaoks elegantse komplekti. Söögiriistu saab asetada otse plaadile või selle kõrvale.

    • Väike kaunistus, mis on seotud meie kokkuleppe peateemaga, on samuti kasulik igas kohas - näiteks väike puidust kujuke või kuldsete sätenditega kaunistatud oksakesed , mille meie lähedased saavad koju kaasa võtta.   

       

      Jõuluõhtul lauda kaunistades võib leida ka muid looduslikke kaunistusi, näiteks kuivatatud apelsinitükke, puuvõõruoksasid või kuuske ning jõulukäigult kaasa toodud mahukaid männikäbisid. Õhtule magusa maitse lisamiseks võib keskele asetada ka aniisitähed ning kaneeli- või vanillipulgad. Küpsetatud ja glasuuritud piparkoogid võivad olla ka maitsev kaunistus. Nende jaoks oleks hea koht kahetasandiline pater ja - sellest näeb laud välja nagu magususe oigamine. 

       

      Mitte ainult esimene täht - valgus piduliku laua taga

      Tunnetame pidulikku meeleolu kõigi meeltega. Lisaks lõhnavale puule, taustamuusikale ja maitsvatele hõrgutistele saab peenest valgustusest punkti meie jõulukompositsioonis. See aitab meil luua ainulaadse läheduse õhkkonna.

    • Laua kaunistamiseks jõululaupäeval - selle keskosas või roogade vahel - võite kasutada hõõguvate pallide stringi Happy Lights , mis sarnanevad väikeste pallidega . Nende värvi saab kombineerida meie kokkuleppe muude elementidega, et lisada dekoorile veelgi rohkem soojust. 

       

      Ka küünlad tulevad kasuks. Neid saab paigutada klaasist küünlajalgadesse, asetada elutoa või söögitoa erinevatesse nurkadesse ning luua klaasnõudest ka originaalkaunistusi. Ujuvad küünlad koos okaspuude roheliste okstega näevad välja väga kerged ja elegantsed.

Infoliin +372 6730822 (10.30-19.30)

Kontaktid

Miks meie?

NEWSLETTER

Subscribe to the newsletter and be the first to know about premieres!
OK