• Kodukontori korraldamine. Kuidas korraldada tööruum?

      Kaugtöö pole tänapäeval enam ainult vabakutseliste pärusmaa. Selleks, et saaksite koduse rütmi lahti ühendada ja kõik segavad tegurid ära lõigata, on hea eraldada professionaalsetel eesmärkidel eraldi ruum. Mida tasub kodukontori korraldamisel meeles pidada?

       

      Paljude tööstusharude, eriti arvutiga töötamisega seotud tööstusharude puhul saab tööülesandeid täita nii kodus kui ka tavapärases kontoriruumis. Mõned inimesed kasutavad kodukontorit täiskohaga, teised aga istuvad pärast tunde lisatööl. Mõlemas olukorras on kasulik eraldi ruum, mida seostame ainult tööga - mõnikord on elutoa või magamistoa töökoht ebapiisav.

       

    • Kui meil on väike tuba, tasub see korralikult korraldada, et hõlbustada keskendumist ja viia loovus kõrgemale tasemele. Sellises ruumis kogutakse kõik vajalikud asjad ühte kohta ja meie koer kaotab võimaluse käsitleda olulisi dokumente kui huvitavat mänguasja. Lisaks lõpetame teiste leibkonnaliikmete sekkumise, kes sooviksid vaadata oma lemmikseriaale või filmi, kartmata meie tööd takistada või tähelepanu hajutada.

       

      Miks tasub omada eraldi kodukontorit?

      Eraldi kontor kodus on suurepärane lahendus mitte ainult klientide sageli külastatavatele inimestele. Need meist, kes regulaarselt telefonikõnedele vastavad ja kolleegidega videokonverentse viivad, vajavad ka vaba vestluse ruumi. Taustal näeb raamatutega täidetud kõrge raamatukapp palju parem välja kui köögi jama . Tänu Creative süsteemile saab selle värvi ja riiulite paigutust kavandada vastavalt teie vajadustele. 

    • Korraldades isegi väikese kontori, on meil lihtsam säilitada tasakaalu eraelu ja töö vahel. Pärast kodukontori ukse sulgemist saame käimasolevatest projektidest vaimselt ära lõigata ja hoolitseda perekondlike kohustuste eest. Kui meile meeldib loominguline kaos, ei takista miski meid lahkunud nootidest lahkumast ja järgmisel päeval värske meelega nende juurde naasemast. Eraldi laua eeliseks on see, et seda ei kasutata konkreetsete ülesannete jaoks, erinevalt jagatud ruumi tabelist.

      Eraldi kontor kodus on hea lahendus ka korda hindavatele inimestele ja perfektsionistidele. Tänu sellele ei pea nad muretsema selle pärast, et keegi häirib nende töörütmi, isegi kui ta hoolitseb selle eest õhtutundidel, kui ülejäänud pere on seina taga. Lisaks võivad nad ukse võtmega lukustades olla kindlad, et nende lapsed ei vali seda ruumi täiskasvanute puudumisel mänguväljakuks. Seega jäävad kõik dokumendid oma kohale.

       

      Millist mööblit kodukontori jaoks valida

      Kodukontori kõige olulisem mööbel on kahtlemata kirjutuslaud koos mugava tooli või tugitooliga.

    • Quadruple high bookcase
    • Desk
    • Selleks, et valida kõige mugavam iste, mis soodustab meie selgroogu, tasub külastada lähimat VOXi salongi ja testida ise, milline mudel sobib teile. 

      Hea on leida koht akna kõrval oleval laual, et saaksite inspiratsiooni õue piiluda. Päevavalgusele pääseb juurde ka siis, kui asetame selle mööblieseme küljele, risti aknalauaga. Kui meil sellist võimalust pole, proovige neid paigutada nii, et monitori taga oleks vaba ruumi - vältige tühje seinu ja ebameeldivaid vaateid, mis ei soodusta tõhusat tööd.

       

      Samuti on oluline töökoha nõuetekohane valgustamine, mis on meie silmade tervise jaoks hädavajalik. Kui eelistame töötada õhtul, siis tasub meeles pidada , et hajutatud valguse saamiseks, mis meid ei häiri, tuleks korraldada mitu lampi .

       

      Creative süsteem pakub mitut keha- ja mööbliesetooni, samuti mitut tüüpi käepidemeid ja jalatüüpe. Tänu sellele võib töölaud sõltuvalt konfiguratsioonist välja näha täiesti erinev, sobib igasse interjööri.

    • Kui paneme peale valge lauaplaadi ja laiad puidust käepidemed, saame need elemendid koos muu mööbliga kodukontorisse smugeldada. Saame hõlpsasti korraldada nii väikese kontori kui ka avarama stuudio. Creative süsteem sisaldab madalaid ja kõrgeid riiuleid, millel on kuni neli erinevat laiust, mis võimaldab teil mööblit kohandada olemasoleva ruumi järgi. Hea lahendus on ka multifunktsionaalne kummut või puhvetkapp .

       

      Tulenevalt asjaolust, et saame riiulite ja sahtlite arvu ja paigutust iseseisvalt reguleerida, saame hoiuruumi hõlpsalt oma vajaduste järgi kohandada. Erinevaid mööbliesemeid kokku pannes võidame nii palju suletud ja avatud ruume, kui unistame. Mõne jaoks piisab ühest raamatukapist ja väikesest kapist, teised aga vajavad tervet hoonestatud seina, mis on täis raamatuid ja dokumente. Oma ruumi maksimaalseks kasutamiseks peaksite seinale kinnitama rippuva horisontaalse riiuli või praktilise vildist laua , mis aitab teil oma päeva planeerida. Seda funktsiooni saab täita ka Milo korraldaja , ühendades magnet- ja korgipinna.

    • Desk container
    • Kodukontoris on sageli kasulik täiendav tugitool - näiteks kui telefon heliseb ja me ei taha, et arvuti ekraan häiriks meid. Tööpäeva jooksul kohti vahetades muudame ka oma vaatenurka. Kui meil on suurem tuba, võime panna väikese diivani ja madala diivanilaua . Selline komplekt sobib hästi vähem ametliku vestluse jaoks. Diivanist on kasu ka siis, kui soovite puhkepausil puhata ja pühenduda lugemisele.

      Kodukontori praktiline korraldamine

      Paljud tööl olevad inimesed väärtustavad korraldust ja korda. Tänu peaaegu lõpmatutele võimalustele nii mööbli välimuse kui ka sisustuse isikupärastamiseks Creative-süsteemist saate isegi otsustada oma laua sahtlite arvu üle ja paigutada nendesse spetsiaalsed korraldajad. See on ideaalne koht kirjatarvete või arvuti ja telefonilaadija jaoks.

      Töölauale võivad jääda vaid kõige vajalikumad asjad. Minimalistlik lamp ja kummutikell ning korraldajad hoolikalt sorteeritud asjadega aitavad teil oma mõtteid korrastada.

    • Kasuks tuleb ka multifunktsionaalne ajalehehoidja , kuhu salvestame kaustad ja erinevad dokumendid. Selleks, et ärkamine end tarbetult häiriks, tasub selle kõrvale asetada praktiline korv paberitele. Ärge unustage ka laua kohal asuvat seina vastavalt oma eelistustele korraldada. See on hea koht kunstiteoste inspireerimiseks või Kerradeco seinapaneelidega kaunistamiseks .

      Meie kontori kogu mööbli kujundus võib pakkuda maksimaalset funktsionaalsust. Tänu riputatavatele, vertikaalsetele riiulitele saame mugava juurdepääsu raamatutele ja köitjatele. Kitsas ja kõrge raamatukapp mahutab kõik muud vajalikud asjad, mis on seotud meie ametiga, ilma ruumis palju ruumi võtmata. Me võime ise otsustada, millise ruumi jätame lahtiseks ja mitu riiulit peidame ukse taha vaikse sulgemissüsteemiga, toetades täielikku keskendumist tööl.

       

      Kodukontori mööbli kujundamisel tasub keskenduda tagasihoidlikele toonidele. Tahkete, puidust või metallist jalgade ning hallide või valgete plokkide kombinatsioon toob interjööri rahu. Käepidemed võivad sulanduda esikülgede värvidega või olla nendega kontrasti põhjal sobitatud, tänu millele moodustavad nad originaalse aktsendi.

    • Kaunistuste oluliseks elemendiks on ka kõik isiklikud esemed. Natuke isikupärastamise tutvustamine muudab meie töö palju meeldivamaks. Lähedase inimese foto või unustamatu reisi suveniiriga raam tuletab meile meelde, miks tasub proovida. 

       

      Uuring kahele? Miks mitte.

      Kodus kontorit korraldades valmistame mõnikord tööruumi ette rohkem kui ühele inimesele. Partnerid saavad jagada suurt ja kompaktset lauda . Tänu sellele, et seda saab kokku klappida, saate lauaplaadi suurust hõlpsalt kohandada vastavalt oma praegustele vajadustele. Samuti on hea mõte ühendada kaks lauda tagumistest servadest kokku. Tänu sellele vahetame töö käigus pidevalt ideid ja arvamusi ning ei pea kahele inimesele kontoriks suurt ruumi eraldama. Lisaks saavad kõik mööbli kujundamisel valida ülaosa värvi. Ühtse komplekti loomiseks tasub siiski valida identsed jalad ja käepidemed. Kõik tööl kasulikud tarvikud aitavad praktilistkonteiner .

    • Lisaruum võib olla kasulik ka siis, kui soovite oma lapsel silma peal hoida. Selle kõrval laua taga istudes saab väikelaps keskendunult kodutöid teha, katkestades meie tööd aeg-ajalt teda häiriva küsimusega.

       

      Pidage meeles, et kontori täiuslikku korraldust pole olemas. Igaüks meist peaks vastama küsimusele, millises ruumis töötada ja mis on talle parim. Siis tasub kasutada rakendust VOXBOX ja vabalt katsetada, luues kõige inspireerivama kodukontori kujunduse. Tänu eraldi töötoale, mis peegeldab meie maitset ja iseloomu, saame lisaks rahule ja vaikusele ka suurema motivatsiooni tegutsemiseks.

Infoliin +372 6730822 (10.30-19.30)

Kontaktid

Miks meie?

NEWSLETTER

Subscribe to the newsletter and be the first to know about premieres!
OK