• Loov, funktsionaalne ja… väga isiklik ruum. Kuidas sisustada elutuba?

      Elutuba on iga kodu süda. Siin veedame suurema osa ajast - koos lõbutsedes ja lõõgastudes ning külalisi tervitades. Leibkonnaliikmete igapäevased teed ristuvad elutoas, nii et selle sisustus peaks olema ette valmistatud igaks olukorraks.

       

      Mida paremini kohandame elutoa sisekujundust enda vajaduste järgi, seda meeldivam on selles aega veeta. See ei puuduta ainult funktsionaalsust, vaid ka interjööri iseloomu. Isikupärastamine võib hõlmata paljusid aspekte: alates üldisest paigutusest, mööbli välimuse ja kujunduse kuni lemmikdetailide valikuni.

    • Tänu Creative süsteemi nutikatele lahendustele on kõigi eelduste täitmine äärmiselt lihtne. Me ei pea muretsema selle pärast, et meil on liiga palju ideid, kuidas elutuba korraldada. Intuitiivne rakendus VOXBOX võimaldab teil kontrollida, milliseid tasub rakendada ja näidata, kuidas meie unistuste tuba lõpuks välja näeb. Mida tasub elutoa korraldamisel ja sisustamisel meeles pidada?

      Teie vajadustele kohandatud kodukeskus

      Loominguline, piiramatu kaos, kus iga eseme koht on kõige tavapärasem? Või äkki korrastatud minimalism , mille struktuuri on raske murda? Meist sõltub, millise kuju meie elutuba lõpuks võtab. Kohe alguses tasub kaaluda, milliseid lahendusi me selles tegelikult iga päev vajame. 

       

      Mõne jaoks on elutoas piisav duo mugav diivan ja praktiline telerikapp , mis mahutab kogu meie koduse meelelahutuskeskuse. Seal on ruumi mitte ainult telerile, vaid ka DVD-mängijale, teie lemmikajakirjadele ja kaunistustele.

    • Teiste jaoks on elutuba palju enamat. Sel juhul tasub avarate kummutite ja puhvetkappide juurest otsida kohta erinevatele pisiasjadele. Otsustame ise, kumba neist tahame avatud riiulitel esitada ja mida eelistame tolmu ja külaliste silmade eest varjata. 

       

      Kui meil on lai raamatute kogu, võime seda ka salongis eksponeerida. Täiuslik koht kodus raamatukogu on raamatukapid - ühe või määrata koos. Korrigeerides individuaalselt nende riiulite arvu ja paigutust, võite olla kindel, et iga lugemine neile sobib. Selles rollis sobivad hästi ka riiulite riputamine. Mis tahes kõrgusel seina külge kinnitatud, ei võta need täiendavat ruumi, kui meie elutoa ruum on väga piiratud .

       

      Kuidas korraldada elutuba, mis mahutab kõike?

      Sõltumata sellest, millises stiilis elutoa paigutus säilib, on hea see sisustada nii, et see oleks valmis vastu võtma üha uusi esemeid.

    • Vastasel juhul võib tõeline väljakutse olla pakseneva segaduse juhtimine. Selle ruumi funktsioonide arv suureneb näiteks uue pereliikme ilmumisel.

       

      Kuidas korraldada mitmeotstarbeline elutuba? Selles aitab ruumikas mööbel, mille praktiline vorm ei välista ainulaadset välimust. Panipaiga tagab multifunktsionaalne kummut, mille paigutus määratakse kindlaks projekteerimisetapis. Tänu sellele ei korralda me esemeid lihtsalt sahtlites, vaid eksponeerime mõned neist letti - värskete lilledega vaas või perepildid. Topelt raamaturiiul mahutab suuremate esemete . Saame valida, kas tahame, et selle sisemus oleks praktilise uksega täielikult kaetud, või eelistame jätta selle osa avatuks.Selleks, et ruum ei tunduks ülekoormatud, piisab sellest, kui lisada sellele kergus, valides iga mööblitüki jaoks kõrged jalad - nii muudame ka koristamise lihtsamaks.

    • Naasmine minevikku kaasaegses väljaandes

      Elutoa korraldamisel saame keskenduda kaasaegsetele lahendustele, kuid miski ei takista nende kombineerimist tõestatud klassikaga. Kuidas ammutada inspiratsiooni minevikust ja anda neile kaasaegne vaim?

       

      Klassikalises tõsises toonis salong on pakkumine neile, kes otsivad ajatut elegantsi. Kunagi domineerinud paneelid tasub asendada moodsama versiooniga ehk lamellpaneelidega. Nende vertikaalne kuju pikendab ruumi optiliselt ja šokolaadivarjundus muudab salapära märkuse sisemusse. Tumeda tamme varjus olev mööbel sulandub õrnalt puidust seina taustale. Tänu kitsastele jalgadele näevad nad välja kerged ja mustade elementide sisestused takistavad neid kogu paigas kaotsi minema. Liiga tõsise õhkkonna vältimiseks valige heledad tekstiilid ja kaunistused - näiteks diivanile visatud beež vaip või helepruuni tooniga soontega vaas .Pimeda elutoa korraldamisel peaksime meeles pidama ka selle korralikku valgustust .

    • Retro stiilis elutuba? Miks mitte! Saame ka vanade aegade stiilis kokkuleppe, kui ühendame musta mööbli viimistluse pruuni ja beežiga. Vaiksete värvide hulgas võib juhtivat rolli mängida originaalne tugitool või lamp . Interjööri nostalgilist iseloomu rõhutavad kuivatatud lilled, mustvalged fotod ja vanad raamatutrükid. Ärgem kartkem eklektikat. Miski ei takista moodsate lahenduste ühendamist tõestatud klassikaga mis tahes proportsioonides.

       

      Elutoas või ... puhkusel?

      Elutuba on koht, kus me eraldume igapäevamuredest, sukeldume oma lemmikraamatusse või haaravasse filmilinastusse. Lõõgastava õhkkonna rõhutamiseks tasub interjööri tutvustada puhkuse mälestusi. Rannasõbrad lõõgastuvad loodusliku puitmööbli ja beeži aksessuaaride seas, mis meenutavad peent ja meeldivat liiva. Sisekujundust täiendavad punutud nöörist ja kuivanud rohust kaunistused, puitraamides maalid või rotangist lambivarju . Samuti on hea välja panna kive ja kestasid, mis meenutavad iga päev meres ujumist.

    • Ühevärvilise värvi vältimiseks tasub sisse viia täiendav värv sügava indigo kujul. Nii mööblil kui ka valitud seintel võib olla selline varjund. Merekliimat täiendab ka merevahtu meenutav valge värv. Sellises elutoas puhates kanname oma mõtted hõlpsasti randa ka keset külma talve.

       

      Värviline energiapomm

      Elutoas saame luua ka energilise, tõeliselt plahvatusohtliku segu. Mõne jaoks on intensiivsed värvid kindel viis iga päev heas tujus olla. Creative süsteem võimaldab teil täita oma unistusi kollasest raamaturiiulist, roosast kummutist või rohelisest kohvilauast. Ärge unustage siiski värve mõõdukalt segada . Aja jooksul võivad need meid üle ujutada ja naeratuse asemel peavalu tekitada.

       

      Mitmevärvilised kapi esiküljed, korpusele kontrastsed riiulid, eristuva värviga ukselingid - võimalusi on palju! Varjude valikut hõlbustab seadistaja, kus valmistame ette oma mööbli kujunduse.

    • Kredens
    • Pudelirohelist tasub kombineerida safraniga või pulberroosaga. Tänu mustadele käepidemetele ja jalgadele saavutame harmoonilise efekti. Et mööbel oleks meie elutoas kõige tugevam aktsent, tasub valida teiste elementide, näiteks hallide või valgete seinte ja põrandate, tagasihoidlikud värvid. Julgemad saavad valida mitmevärvilise dekoratiivse mosaiigi, viidates kogu paigutusele.

       

      Värv on ka suurepärane täiendus elegantsele elutoale. Näiteks lisavad hubasust pehmed tekid ja padjas soojad alasti varjud. Kuldne jalgade ja käepidemetega must mööbel teenib meid aastaid. Sellise paigutuse iseloomu värskendamiseks piisab tarvikute vahetamisest.

       

      Kuidas sisustada looduslähedast elutuba?

      Hea mõte elutoa korraldamisel on elusate taimede sissetoomine sinna . Tänu neile ei saa ruum mitte ainult natuke metsikumat iseloomu, vaid on ka parema atmosfääriga - nii metafoorses kui ka otseses mõttes, sest mõned "rohelised üürnikud" puhastavad toksiinide õhku suurepäraselt.

    • Taimed sobivad eriti hästi loodusest inspireeritud interjööri: alates seinte intensiivsest rohelisest värvist, läbi maalähedastes tugitoolide ja diivanite, lõpetades põrandal olevate puitpaneelidega . Me võime selle korralduse murda ajatu valge ja mustaga, mis on mööbli esiosadel või käepidemetel.

       

      Pottidega ümbritsetud kohtumisi seostatakse mõnusalt soojade kuudega, mil rohelus plahvatab täie hooga ja loodus täidab meid eluenergiaga. Taimed viivad lõpule mis tahes korralduse. Need sobivad ideaalselt näiteks kummut neutraalse puidust mustriga, tooli universaalse mustaga ja tööstusliku, hallika põranda jahedusega. Tänu neile saab elutoast tõeline linnade oaas, kus saate pärast päeva raskusi lõõgastuda. Taimekompositsiooni tuleks täiendada oma lemmikplakatite ja piltidega raamidega.

       

      Kui unustame taimi kasta, saame tänu dekoratiivsele Kerradeco seinale oma elutuppa luua vähem nõudliku džungli . Lopsakad lehed näevad tammemustritega suurepärased välja. Unikaalse efekti saavutame musta mööbli viimistluse ja minimalistlike dekoratsioonide valimisega.

    • Ilu on detailides

      Ehkki elutoa paigutusega kaasneva õhina ajal on detailide unustamine lihtne, ei saa nende rolli üle hinnata. Just kaunistused ja valgustus peegeldavad interjööri iseloomu, rõhutades samal ajal võõrustajate individuaalset maitset. Tänu neile saab elutuba tõeliselt "meie".

Infoliin +372 6730822 (10.30-19.30)

Kontaktid

Miks meie?

NEWSLETTER

Subscribe to the newsletter and be the first to know about premieres!
OK